Web Analytics Made Easy - Statcounter

بنیاد علوی در طول ۲ سال بیش از ۱۶ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال زایی (میانگین ماهانه ۶۵۰ میلیون تومان) در چالدران پرداخت کرده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ پیاده سازی الگوی آبادانی و پیشرفت مناطق محروم در چالدران از سال ۹۶ با مشاوره مطالعاتی دانشگاه تهران آغاز شد و مناطق محروم در این شهرستان اولویت بندی شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



بنیاد علوی در این طرح، رفع محرومیت و توانمندسازی اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی، درون زایی اقتصاد شهرستان، افزایش بازدهی تولید و توسعه صادرات اهالی چالدران را در دستور کار قرار داد.

در همین راستا، در کنار اقدامات آموزشی، بنیاد علوی در طول ۲ سال بیش از ۱۶ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال زایی (میانگین ماهانه ۶۵۰ میلیون تومان) در چالدران پرداخت کرده است.

محسن منصوری مدیر عامل بنیاد علوی در جریان بازدید از طرح‌های اشتغال زایی در چالدران گفت: این بنیاد با هدف توانمند سازی و ایجاد اشتغال، از ابتدای سال ۹۷ تاکنون ۲۷۰ طرح اشتغال زایی را در مناطق شهری و روستایی چالدران با پرداخت تسهیلات کم بهره اجرا نموده است.

مدیر عامل بنیاد علوی کشور با بیان اینکه طرح‌های اجرا شده در زمینه‌هایی مانند کشاورزی، صنعت و دامداری هستند خاطرنشان کرد: تاکنون با اجرای این طرح‌ها زمینه اشتغال ۳۳۶ نفر به صورت مستقیم در چالدران فراهم شده است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۸۷۷۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در «جداول بودجه» به استان‌ها و مناطق محروم توجه شده است

سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ گفت: در جریان بررسی جداول بودجه در کمیسیون تلفیق به استان‌ها و مناطق محروم توجه شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، رحیم زارع در جلسه علنی صبح امروز _یکشنبه دهم اردیبهشت_ مجلس شورای اسلامی و در جریان بررسی بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ مربوط به جداول، اظهار کرد: بعد از تصویب بخش اول لایحه بودجه در مجلس شورای اسلامی و ابلاغ آن، بخش دوم لایحه بودجه به مجلس ارائه شد و نمایندگان در کمیسیون تلفیق به بررسی آن پرداختند. با بررسی‌های صورت گرفته ردیف‌ها شفاف و دارای نظم شده و منطبق با احکام و تبصره‌ها است و از طرف دیگر به استان‌ها و مناطق محروم توجه شده است.

وی افزود: در جداول ۷۵ همت اوراق نیاز شده بود که آن را برگرداندیم، همچنین مالیات در برخی استان‌ها به صورت غیرمتعارف افزایش پیدا کرده بود که آن را تعدیل کردیم.

سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه تصریح کرد: برای نخستین بار است که مجلس شورای اسلامی جداول را بررسی می‌کند این تجربه اول است با توجه به این‌که سقف منابع بسته شده ما مصوبات کمیسیون‌های تخصصی را از محل جابه‌جایی ردیف‌ها اجرایی کردیم نمونه آن تقویت نیروهای مسلح است که رشد خوبی اعمال شد.

وی گفت: اعتباراتی برای حوزه فرهنگی پیش‌بینی شد، برای دانشگاه‌ها و آموزش و پرورش نیز اعتباراتی آمده است به موضوع ورزش، آسیب‌های اجتماعی، قانون جوانی جمعیت و راهیان نور نیز توجه شده است. برای حوزه آموزش و پرورش جابه‌جایی در ردیف‌ها صورت گرفت تا ترمیم حقوقی برای خدمت‌گزاران این حوزه و فنی و حرفه‌ای صورت گیرد.

سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۳ با بیان این‌که در حوزه سلامت پیشنهادهای کمیسیون بهداشت و درمان اعمال شد، گفت: طرح‌هایی که در جدول ۲۰ حذف شده بود را برای استان‌ها آوردیم و اعتباراتی نیز تخصیص پیدا کرد. در حوزه بهسازی روستاها و پرداخت طلب راه‌های روستایی، همچنین ساخت منازل در فراجا و کمیته امداد و سازمان بهزیستی نیز اعتباراتی مدنظر قرار گرفت.

کد خبر 749011

دیگر خبرها

  • کاروان حرم مطهر رضوی به مناطق محروم گیلان می‌رود
  • تاکید بر لزوم پرداخت وام‌های تکلیفی در شهرستان بستان آباد
  • محرومیت‌زدایی امیدبخش بسیج سازندگی در کردستان + فیلم
  • ویزیت ۷۰ هزار نفر از مردم مناطق کم‌برخوردار لرستان
  • اشتغال‌زایی جوامع محلی با فرآوری محصولات بلوط
  • ساخت ۵۴ کلاس درس در مناطق محروم ۵ استان کشور
  • تحقق ۱۳۵ درصدی تعهدات اشتغالزایی در مهاباد
  • مینی پالایشگاه دهدشت اشتغال زایی مستقیم ۳٠٠ نفر را محقق می کند
  • در «جداول بودجه» به استان‌ها و مناطق محروم توجه شده است
  • پرداخت بیش از ۳۴ هزار فقره تسهیلات اشتغالزایی به معرفی شدگان نهادهای حمایتی در دولت مردمی