Web Analytics Made Easy - Statcounter

بانوی خلاق و کارآفرین حاجی آبادی با اشاره به اینکه با وام ۳۰ میلیونی بسیج سازندگی برای ۴۴ نفر شغل ایجاد کرده‌ام، گفت: در طول سال سه دوره کلاس آموزشی برای بانوان سرپرست خانوار یا کم‌بضاعت در شهرستان برگزار می‌کنیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از هرمز؛ کار آفرینی واژه ای امید بخش که در سال های اخیر در اکثر مجالس از آن یاد می شود و وعده های مختلفی از مسئولان برای حمایت از کار آفرینان داده می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امروزه کارآفرینی جایگاه ویژه و متمایزی در دنیای مدرن پیدا کرده و رشد و  توسعه جوامع به پویایی کار آفرینان آن وابسته بوده و از درخت کار آفرینی اشتغال در جامعه به وجود می آید.

نهادها و سازمان های مختلف از کار آفرینان حمایت می کنند؛ در سال های اخیر بسیج سازندگی به عنوان یک نهاد مردمی برای کسانی که به دنبال ایجاد اشغال هستند وام داده و از آنها حمایت می کند.

در اقصی نقاط هرمزگان کار آفرینانی وجود دارند که با همت خود و گرفتن وام بسیج سازندگی، علاوه بر اینکه برای خود شغل ایجاد کرده اند؛ برای سایر افراد جامعه نیز به صورت مستقیم و غیر مستقیم شغل ایجاد کرده اند.

یکی از این کار آفرینان دختر بس آقاپور از شهرستان حاجی آباد است که فعل خواستن را صرف کرده و علاوه بر ایجاد اشتغال به آموزش نیز می پردازد.

دختر بس آقاپور، بانوی کارآفرین حاجی آبادی در گفتگو با خبرنگار هرمز اظهار کرد: همیشه در زندگی به دنبال این بودم که به دیگران کمک کنم نه اینکه منتظر باشم تا کسی از من دستگیری کند.

این بانوی کارآفرین با بیان اینکه بالغ بر ۱۴ سال در زمینه خیاطی فعالیت دارم، افزود: در حال حاضر ۱۰ نفر ثابت در کارگاه خیاطی از زمان شیوع ویروس کرونا من مشغول به کار هستند که بسیاری از آن ها بی سرپرست یا تحت پوشش کمیته امداد هستند همچنین به ۲۰ نفر هم آموزش کامل خیاطی داده ام که به طور مستقل خیاطی می کنند.

اشتغال زایی ۴۴ نفر با وام ۳۰ میلیونی بسیج سازندگی

آقا پور بیان کرد: سال ۱۳۹۷ با گرفتن ۳۰ میلیون تومان وام از بسیج سازندگی شروع به آموزش کردم و بعد از سه ماه در زمینه تولید لباس مدارس و بیمارستان فعالیتم را آغاز کردم.

وی با اشاره به اینکه با ورود ویروس کرونا کارگاه ما در کنار خیاطی و دوخت انواع پوشاک و کیف به تولید انواع ماسک و لباس بیمارستانی می پردازیم، گفت: محصولات کارگاه ما علاوه بر تامین نیاز استان به سایر استان ها نیز ارسال می شود.

این بانوی کار آفرین افزود: در طول سال سه دوره کلاس آموزشی برای بانوان سرپرست خانوار یا کم بضاعت در شهرستان برگزار می کنیم و تا کنون بیش از ۱۰۰ نفر آموزش دیده اند که ۲۰ نفر آنها در حال حاضر مشغول به خیاطی هستند.

وی با اشاره به فراهم کردن زمینه اشتغال برای ۴۴ نفر به‌صورت مستقیم و غیرمستقیم، گفت: در مجموع در خود کارگاه برای هشت نفر به‌صورت ثابت و تمام وقت و در خارج کارگاه برای ۳۸ نفر به‌صورت متغیر شغل ایجاد شده است.

آقاپور تاکید کرد: اجناس خارجی ها بازار پوشاک ایران را قبضه کرده اند این در حالی است که اگر تولید پوشاک داخلی مورد حمایت قرار بگیرید، اشتغال بسیار زیادی در این بخش می توان ایجاد کرد وارد کردن ماسکهای چینی در صورتی که کارگاههای ماسک ما تولید مورد نیاز کشور را تامین می کنند بی مورد است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: بسیج سازندگی کار آفرینان شغل ایجاد ۴۴ نفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۸۸۵۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از دریافتی یک میلیونی تا مشکل اشتغال ملی‌پوش پارادوومیدانی خوزستانی

ایسنا/خوزستان دارنده چندین مدال طلا و نقره پرتاب نیزه پاراالمپیک، بازی های پاراآسیایی و جهانی می گوید در حالی خود را برای جهانی ژاپن و پارالمپیک پاریس آماده می‌کند که همچنان درگیر نداشتن شغل است و فعلا به صورت ثابت فقط ماهانه یک میلیون تومان حقوق از صندوق حمایت از قهرمانان دریافت می‌کند.

امان‌الله پاپی در گفت و گو با ایسنا، درباره آمادگی اش پیش از حضور در مسابقات جهانی ژاپن، اظهارکرد: اکنون در اردوی آمادگی در تهران هستیم و ۲۴ اردیبهشت ماه به ژاپن اعزام خواهیم شد. بعد از بازی های آسیایی هانگژو دچار آسیب دیدگی شدید شدم اما اکنون شرایط خوبی دارم و باید خودم را در شرایط مسابقه بسنجم. مطمئن باشید در جهانی ژاپن نیز به دنبال بهترین مدال هستم.

وی بیان کرد: سطح رقابت های جهانی پیش رو از پارالمپیک پاریس پایین تر نیست و همه رقبای من نیز آماده حاضر می شوند تا پیش از پارالمپیک خودی نشان دهند.

این ملی پوش خوزستانی در ادامه در پاسخ به این سوال که آیا مساله اشتغال شما حل شد؟ عنوان کرد: متاسفانه خیر. از سال ۲۰۱۷ که عضو تیم ملی ام و در مسابقات مختلف موفق به کسب مدال شده ام، تنها درخواست من حل مشکل اشتغالم بوده است اما هنوز مسئولان استان خوزستان نتوانسته اند شرایط اشتغال من را فراهم کنند. حتی در همین زمینه با استاندار خوزستان، مدیرکل ورزش استان و نمایندگان خوزستان صحبت و چندین بار هم به استانداری مراجعه کردم اما مشکل حل نشده است.

وی ادامه داد: واقعا خیلی پیگیر حل مشکل اشتغالم بوده‌ام و اکنون شرایط به صورتی است که حتی دیگر دوست ندارم برای پیگیری این موضوع به اداره کل ورزش خوزستان بروم و البته می‌دانم برای آن ها اهمیتی هم ندارد.

پاپی گفت: من دو رقیب ایرانی دارم که البته اکنون عضو کشورهای دیگر هستند و مطمئنا با بهترین شرایط وارد رقابت ها جهانی می شوند و این در حالی که است که پس از سه سال، من به خاطر مدال پارالمپیک ماهانه یک میلیون تومان از صندوق حمایت از قهرمانان دریافت می کنم و حقوق تیم ملی هم به صورتی است که هر زمان در اردو باشیم حقوق دریافت می‌کنیم. این در حالی است که من روزی یک میلیون تومان بابت ماساژور می‌دهم.

وی بیان کرد: من حتی امکانات خوبی برای تمرین ندارم و این در حالی است که دارنده دو مدال جهانی، دو مدال بازی های پاراآسیایی و یک مدال پارالمپیک هستم. در حال حاضر چون عاشق ورزش هستم با این انگیزه تمرین می کنم و احتمالا پس از پارالمپیک پاریس نیز خداحافظی کنم.

این ملی پوش پارا دو و میدانی با بیان این که فدراسیون از نظر تجهیزات به ما کمک می‌کند، افزود: من نمی گویم مسئولان استان خوزستان به من پول بدهند، فقط می‌خواهم شرایط اشتغال من را مهیا کنند تا حداقل بیمه داشته باشم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • زیر ساخت‌ بازار فروش عشایر چهارمحال‌ و بختیاری فراهم می‌شود
  • تشریح اقدامات سال ۱۴۰۲ بسیج سازندگی استان مرکزی
  • محرومیت‌زدایی امیدبخش بسیج سازندگی در کردستان + فیلم
  • ایجاد اشتغال برای ۲۵۶۰ نفر توسط بسیج سازندگی گیلان
  • قیمت تارا در بازار امروز ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • آبرسانی سپاه به ۲۰۵ روستای کردستان
  • از دریافتی یک میلیونی تا مشکل اشتغال ملی‌پوش پارادوومیدانی خوزستانی
  • اشتغال‌زایی جوامع محلی با فرآوری محصولات بلوط
  • دو پروژه بزرگ آبرسانی در بیدهند و کرمجگان به بهره‌برداری می‌رسند
  • مینی پالایشگاه دهدشت اشتغال زایی مستقیم ۳٠٠ نفر را محقق می کند