Web Analytics Made Easy - Statcounter

اعتیاد مختص به قشر خاصی نیست، بلکه بر روی زندگی همه اقشار جامعه سایه افکنده به همین دلیل مبارزه و مقابله با این بلای خانمان سوز نسبت به قبل دو چندان شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون؛ اعتیاد به عنوان یک معضل اجتماعی در عصر حاضر حوزه های مختلف جامعه را تحت تاثیر قرار داده و موجب فروپاشی کانون گرم خانواده در اقصی نقاط جهان شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

می‌توان مصرف بی رویه مواد مخدر در عصر حاضر را یکی از بزرگ ترین معضلات جامعه کنونی دانست که ذهن بسیاری از متولیان، مسئولین و کارشناسان و روانشناسان را به خود درگیر کرده تا بتوانند برای رهایی جوانان، نوجوانان و زنان و مردان از این بلای خانمان سوز چاره اندیشی کنند.

در دسترس بودن مواد، دوستان ناباب، معاشرت با افراد معتاد، بیکاری، طلاق و اختلاف میان اعضای خانواده از مهم ترین علل گرفتاری افراد در منجلاب اعتیاد به شمار می رود اما یکی از علل مهم بازگشت مجدد افراد بهبود یافته به سوی مواد مخدر بیکاری است.

اگر مسئولین و بخش خصوصی بتوانند برای افراد رهایافته از منجلاب اعتیاد ایجاد شغل کنند می توان از بازگشت این افراد به مصرف مواد مخدر جلوگیری کرد.

جاده نابودی و فلاکت بار اعتیاد

مصطفی یکی از افراد بهبود یافته که ۳۴ سال سن دارد از ۱۳ سالگی به دلیل معاشرت با دوستان ناباب به مصرف مواد مخدر روی آورده است، اما در حال حاضر پس از ۳۵ بار ترک مواد مخدر، بیش از ۶ ماه از پاکی وی می گذرد.

وی به خبرنگار ما گفت: به علت هم نشینی با دوستان به سمت مصرف مواد مخدر سوق داده شدم و پس از آن پله پله به مصرف ماده سیاه، سبز، عروس مواد و مواد روان گردان روی آوردم.

این فرد بهبود یافته از مواد مخدر، اعتیاد را یک‌ جاده نابودی و ‌فلاکت بار توصیف کرد که هر چه دست و پنجه نرم کرد نتوانست از آن رها یابد.

مصطفی افزود: بارها در مخروبه های شهر با فریاد و التماس از خداوند متعال خواستم ترک کنم اما امروز شاکر پروردگار عالم هستم که روانه زندان و تیمارستان نشدم و با کمک پرسنل کمپ ترک اعتیاد توانسته بهبود یافتم.

تباهی و بدبختی عاقبت مصرف مواد مخدر

وی با اشاره به حس خود بزرگ بینی که در اولین مصرف مواد مخدر داشته، گفت: اما امروز که ۶ ماه از پاکی ام می گذرد بسیار خوشحالم و احساس زنده بودن می کنم.

این فرد بهبود یافته با بیان اینکه استعمال مواد مخدر عاقبتی جز تباهی و بدبختی ندارد گفت: دیگر به سمت مواد نمی روم، مجرد و ۳۵ سال سن دارم به دلیل اعتیاد تا کنون ازدواج نکردم چرا که هیچ فردی حاضر به ازدواج با فرد معتاد نمی شود.

مصطفی دوری از یک قرص، یک پیک، یک دود، رعایت هفت فاکتور (دوری از یار مصرف، مکان مصرف، وسایل مصرف، خستگی، گرسنگی، تنهایی و عصبانی)، حضور و توجه به ۹۰ جلسه را از علل عدم بازگشت مجدد افراد بهبود یافته به مصرف مواد مخدر عنوان کرد.

وی با توجه به اینکه بیکار است، از مسئولین خواست تا برای افراد بهبود یافته و رها شده از مواد مخدر ایجاد شغل کنند.

ایجاد شغل برای بهبود یافتگان توسط سپاه

فاروق رئیسی مسئول معاونت اجتماعی سپاه شهرستان سراوان به خبرنگار ما گفت: ارائه خدمات بهداشتی درمانی بین کمپ های ترک اعتیاد و خانواده های نیازمند و مشاوره توسط پزشکان سپاه بین معتادین در حال پاک از جمله خدمات سپاه شهرستان و معاونت اجتماعی در راستای مقابله با اعتیاد این معضل اجتماعی بوده است.

وی افزود: کمک و بازدید از کمپ های ترک اعتیاد شهرستان و توزیع پتو، چراغ نفتی، نفت، مواد شوینده، رب گوجه فرنگی، ماکارونی، توزیع صبحانه و توزیع 14 بسته‌های معیشتی بین خانواده‌های معتادین در کمپ و کمپ های ترک اعتیاد از دیگر خدمات معاونت اجتماعی سپاه بوده است.

مسئول معاونت اجتماعی سپاه شهرستان با توجه به افتتاح کمپ ترک اعتیاد در هفته بسیج، خاطر نشان کرد: اقدامات و پیگیری هایی از سوی معاونت اجتماعی سپاه شهرستان جهت ایجاد اشتغال و اعطای وام اشتغال زایی برای افراد بهبود یافته از منجلاب اعتیاد با بسیج سازندگی انجام و‌ تعدادی از رهاشدگان نیز معرفی شده اند.

رئیسی تصریح کرد: در آینده نیز با برنامه های انجام شده در راستای ایجاد شغل دستگاه بلوک زنی خریداری خواهد شد تا زمینه اشتغال برای این افراد فراهم شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: معاونت اجتماعی سپاه افراد بهبود یافته مصرف مواد مخدر سپاه شهرستان ترک اعتیاد ایجاد شغل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۲۲۱۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف بوته‌های خشخاش در شهرستان خاتم

فیاض فر دادستان عمومی و انقلاب شهرستان خاتم گفت: با رصد ماموران انتظامی و وصول گزارش کشت خشخاش توسط افرادی با هویت معلوم در یکی از روستا‌های شهرستان یازده هزار بوته خشخاش کشف و معدوم سازی شد.

وی افزود: دستورات قضائی برای ورود به محل و دستگیری متهمان صادر و مقادیر قابل توجهی از گیاه خشخاش به منظور تهیه ماده مخدر تریاک کشف شد. 

او بیان کرد: مبارزه با مواد مخدر و مشروبات الکلی در هر سطح از تولید، توزیع و مصرف، همواره یکی از اولویت‌های اصلی دستگاه قضایی شهرستان بوده است، چنانچه فرد یا افرادی نسبت به کشت مواد مخدر اقدام نمایند یا زمین و مزارع خود را در اختیار افرادی جهت کشت خشخاش یا شاهدانه برای تولید انواع مواد مخدر قرار دهند، ضمن برخورد قانونی با تمام افراد دخیل در این فرآیند، امکان تعقیب قانونی برای مالک زمین محل کشت هم وجود خواهد داشت.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • رویداد ملی نوآوری اجتماعی در پیشگیری از اعتیاد برگزار می‌شود
  • محرومیت‌زدایی امیدبخش بسیج سازندگی در کردستان + فیلم
  • اتفاق عجیب در مراسم خاکسپاری | وقتی حاضران زیر خاک دفن می‌شوند! + ویدئو
  • اشتغال‌زایی جوامع محلی با فرآوری محصولات بلوط
  • این دروغ را درباره کاهش افسردگی باور نکنید
  • کارگاه آموزشی مهارت های زندگی با موضوع پیشگیری از اعتیاد برگزار شد
  • کشف ۶ کیلوگرم مواد مخدر در کلاله
  • کشف بوته‌های خشخاش در شهرستان خاتم
  • رازگشایی از ۷ علت ابتلا به سرطان
  • مینی پالایشگاه دهدشت اشتغال زایی مستقیم ۳٠٠ نفر را محقق می کند