Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک مقام مسئول از پرداخت ۶ هزار میلیارد تومان تسهیلات برای ایجاد اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری خبر داد.

مدیرکل دفتر امور اقتصادی این وزارتخانه گفت: از کل ۱۳ هزار و ۳۸۰ میلیارد تومان تسهیلات تخصیص یافته به طرح های مشمول قانون حمایت از توسعه و ایجاد اشتغال در مناطق روستایی و عشایری در چهار مرحله، ۶ هزار میلیارد تومان تسهیلات برای ۴۰ هزار و ۵۰۰ طرح کشاورزی پرداخت شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


محمد خالدی پیش بینی کرد: ۹۵ هزار شغل با جذب این تسهیلات و راه اندازی طرح در مناطق روستایی و عشایری کشور ایجاد شود.
وی افزود: از ۶ هزار میلیارد تومان تسهیلات پرداختی، نزدیک به ۱۳ درصد آن به طرح های گلخانه ای، ۲۱ درصد صنایع تبدیلی و تکمیلی و ۵۱ درصد به بخش دامپروری در مناطق روستایی و بقیه آن به سایر طرح های کشاورزی و عشایری پرداخت شده است.
مدیرکل دفتر امور اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی، سهم این بخش از کل منابع ۱.۵ میلیارد دلاری قانون حمایت از توسعه و ایجاد اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری را بر اساس آئین نامه اجرایی آن ۴۵ درصد، فعالیت های خدماتی و فناوری اطلاعات ۱۵ درصد، صنایع و معادن کوچک و صنایع دستی هر یک ۱۰ درصد و سرمایه در گردش واحدهای مستقل در نواحی روستایی را ۱۰ درصد عنوان کرد.
وی، سهم ۴۵ درصدی بخش کشاورزی از کل این تسهیلات را ناکافی خواند و اظهار داشت: وزارت جهاد کشاورزی پیگیر افزایش این سهم تا ۷۰ درصد است، زیرا آمارها نشان می دهد تقاضا برای جذب این تسهیلات برای فعالیت ها و طرح های کشاورزی در مناطق روستایی و عشایری بیشتر است.

برچسب ها: تسهیلات ، اشتغال ، اقتصاد ایران لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000LFv

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: تسهیلات اشتغال اقتصاد ایران مناطق روستایی و عشایری میلیارد تومان تسهیلات ۶ هزار میلیارد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۷۴۳۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمامی نیروهای امدادی خدماتی گروه های جهادی و مردمی در مناطق سیل زده پای کار بودند

خالد ایزدپناه رئیس شورای اسلامی شهرستان مرزی دشتیاری  گفت: در دو سیلاب اخیر نیروهای امدادی هلال احمر، هوانیروز ارتش، نیروی دریایی ارتش، نیروی زمینی سپاه پاسداران ، گروه های جهادی و مردمی ،بسیجیان همه پای کار بودند در منطقه سیل زده حضور داشتند و کار امدادرسانی تا آخرین روز سیلاب هم از راه زمینی و هوایی  ادامه داشته است. 

وی ادامه داد: دشتیاری همواره آماج سیلاب های سهمگینی بوده و خسارت های فراوانی را بر جای گذشته است و در دو سیلاب اخیر شهرستان دشتیاری در دو بخش راه های روستایی و کشاورزی بیشترین آسیب به خود دیده است.

خالد ایزدپناه اظهار داشت: با توجه به تجربه ای که در سیل دیماه ۹۸ بود انتظار داشتیم در سیل اسفند ماه ۱۴۰۲ و فروردین ماه ۱۴۰۳ خسارت ها باید به مراتب کمتر می شدند متأسفانه به علت ضعیف بودن زیرساخت مجدد شاهد حجم عظیمی از آسیب ها به زیرساخت راه روستایی و کشاورزی بودیم 

وی افزود: علاوه بر خسارت ها به زیرساخت های  راه و کشاورزی شاهد هدر رفت میلیون ها مترمکعب آب حاصل از سیلاب به دریا بودیم آبی که بدون هیچ هزینه ای به دست اومد و جلوی چشم مردم بدون هیچ استفاده ای به دریا رفت.

رئیس شورای اسلامی شهرستان مرزی دشتیاری در ادامه گفت: به علت گستردگی راههای روستایی و مواصلاتی بعد از گذشت ۲۰ روز از سیل اخیر متأسفانه بعضی از راههای روستایی ترمیم و بازسازی نشدند و مردم با سختی عبور و مرور انجام می شود بندسارهای کشاورزی بر اثر سیل تخریب شده و نیاز به مرمت و بازسازی دارند کشاورزی مردم از بین رفته است و نیازمند توجه به خسارت دیدگان است.

 

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • تمامی نیروهای امدادی خدماتی گروه های جهادی و مردمی در مناطق سیل زده پای کار بودند
  • محرومیت‌زدایی امیدبخش بسیج سازندگی در کردستان + فیلم
  • صندوق ملی محیط زیست از طرحهای حافظ محیط زیست حمایت می کند
  • ۱۰۸ درصد تعهدات اشتغال در رودسر محقق شده است
  • نقش۳۰۶هزارمیلیاردریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی
  • پرداخت ۱۰۰۰ میلیاردی تسهیلات در آران و بیدگل
  • پرداخت تسهیلات مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد به ۶۲ درصد رسید
  • عزم دولت برای تأمین مسکن جدی است
  • سال گذشته ۱۰هزار میلیارد ریالی به طرح‌های اولویت دار جهاد کشاورزی همدان پرداخت گردید
  • تقدیر از بانک مسکن برای پرداخت تسهیلات ساخت