Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون صنایع‌ دستی اداره کل میراث فرهنگی استان بوشهر گفت: ۴۲ نفر از فعالان صنایع دستی روستای جزیره شمالی شهرستان گناوه این استان برای توسعه تولیدات خود تسهیلات اشتغال‌زایی دریافت کردند.

لیلا رحیمی روز یکشنبه در این ارتباط افزود: جزیره شمالی قطب تولید صنایع‌دستی دریایی در استان بوشهر است و برای تحقق اشتغال پایدار و تولید بیشتر در این روستا هشت میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال تسهیلات به صنعتگران آن اعطا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: جزیره شمالی به دلیل هم‌جواری با خلیج فارس و وجود مواد اولیه تولید در رشته صنایع‌دستی دریایی، مورد پیمایش این معاونت قرار گرفت و با همکاری دهیاری روستا دوره‌های آموزشی تولید محور در آن برگزار شد که در زمان حاضر به مرحله تولید رسیده‌است.

معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی استان بوشهر اضافه کرد:  با توجه به اهمیت فروش و حمایت از صنعتگران در شرایط شیوع کرونا، برگزاری کلاس‌های فراگیری چگونگی کار در فضای دیجیتال و کسب و کار اینترنتی، از اسفندماه سال جاری در این روستا آغاز می‌شود.

رحیمی اظهار کرد: بی‌تردید شرکت در این دوره و آشنایی با شیوه‌های نوین کسب و کار برای عرضه، معرفی و فروش محصولات تولیدی هنرمندان جزیره شمالی، بسیار مفید است.
وی یادآور شد: تلاش می‌کنیم با ایجاد فضای آموزشی، هر نقطه از استان بوشهر را بر اساس استعداد و مواد اولیه توسعه دهیم تا بیشترین خروجی تولید با کمترین دغدغه ممکن حاصل شود.

روستای جزیره شمالی از توابع بخش ریگ در شهرستان گناوه است.

ایرنا/

برچسب ها: صنایع دستی ، بوشهر ، وام صنایع دستی ، خود اشتغالی لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000Mfu

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: صنایع دستی بوشهر وام صنایع دستی خود اشتغالی استان بوشهر جزیره شمالی صنایع دستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۰۵۱۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید بیش از ۸۵ نوع صنایع دستی در فارس

ایسنا/فارس استاندار فارس با بیان اینکه این استان در صنعت گردشگری در کشور مطرح است، افزود: بیش از ۸۵ نوع صنایع‌دستی توسط صنعتگران و هنرمندان ما در فارس تولید می‌شود.

محمدهادی ایمانیه امروز، ۱۰ اردیبهشت‌ماه در حاشیه رونمایی  از ۵ طرح گردشگری و صنایع‌دستی فارس در نمایشگاه ایران اکسپو  گفت: چنانچه صنایع‌دستی در زنجیره ارزش قرار گیرد و مسئله صادرات آن پیش‌بینی شود، می‌تواند بسیار کمک‌کننده به نسل‌های بعدی که ادامه‌دهنده هنر پدران و مادران خود باشند.

وی با مثبت ارزیابی کردن معرفی توانمندی‌های استان فارس در حوزه‌های مختلف در نمایشگاه اکسپو ایران گفت: برگزاری این نمایشگاه فرصت ارزشمندی برای نمایش تلاش‌هایی است که در حوزه اقتصادی طی دو سال گذشته در فارس انجام ‌شده تا مورد استفاده و ملاحظه شرکت‌کنندگان قرار گیرد.

استاندار فارس ادامه داد: طی دو روز گذشته ۶۴ تفاهم اولیه با سرمایه‌گذارانی از ایران و خارج از کشور انجام‌شده و امید است قراردادهای آن‌ها به‌زودی منعقد شود.

ایمانیه با اشاره به تکلیف قانونی فارس از نظر وزارت کشور در باب دو زنجیره ارزش گیاهان دارویی و فولاد، گفت: زنجیره ارزش گندم و حلزون از جمله این تکلیف‌هاست که به‌عنوان ‌مثال حلزون استفاده دارویی برای لوازم‌آرایشی، بهداشتی و استفاده خوراکی برای غیر ایرانی‌ها خواهد داشت.

استاندار فارس همچنین به رونمایی از یک سامانه هوشمند بازاریابی مربوط به صادرات فارس در این نمایشگاه هم اشاره کرد و گفت: مذاکرات اولیه با اتاق‌های بازرگانی ایران و کشورهای دیگر انجام‌شده و امید در آینده‌ای نزدیک سایر اتاق‌های بازرگانی هم به این سامانه بپیوندند.

امروز، طی مراسمی که در غرفه استان فارس در نمایشگاه اکسپو ایران با حضور استاندار فارس و تنی چند از مسئولان و مدیران دستگاه‌های اجرایی استان برگزار شد از کتابچه دوزبانه صنایع‌دستی استان فارس، کمپین کرامت مثلت نور با رویکرد گردشگری مذهبی بین سه استان فارس، خراسان رضوی و قم، همچنین کمپین مثلث طلایی با رویکرد مسیرهای کمتر شناخته‌شده و مقاصد گردشگری جدید بین استان‌های فارس یزد و اصفهان، سند چشم‌انداز صنایع‌دستی استان، کمپین خلیج‌فارس با رویکرد توسعه گردشگری دریایی بین استان‌های فارس بوشهر و هرمزگان رونمایی شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • زنجان| صنایع‌دستی مردمی‌ترین مشارکت در جهش تولید است
  • کاهش مقرری بگیران بیمه بیکاری در خراسان شمالی با حمایت از واحدهای تولیدی
  • محرومیت‌زدایی امیدبخش بسیج سازندگی در کردستان + فیلم
  • برگزاری آزمون مهارت سنجی گلیم بافی در البرز
  • اشتغال‌زایی جوامع محلی با فرآوری محصولات بلوط
  • مهارت کاشی هفت‌رنگ اصفهان نشان جغرافیایی بین‌المللی دریافت کرد
  • قانون حمایت از صنایع پایین‌دستی نفت خام و میعانات گازی به تولید و اشتغال منجر می‌شود
  • تولید بیش از ۸۵ نوع صنایع دستی در فارس
  • مینی پالایشگاه دهدشت اشتغال زایی مستقیم ۳٠٠ نفر را محقق می کند
  • دریافت نشان ملی مرغوبیت ۲۸ کالای صنایع دستی مازندران