Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از سی‌سخت، بانوی کارآفرین یاسوجی با کاشت زعفران در زمین خود نشان داد که کسب درآمد و شغل فقط کارمند بودن و پشت میز نشستن نیست.

لیلا مهرابی متولد سال 1361 داری مدرک تحصیلی ارشد فقه و حقوق اسلامی از دانشگاه آزاد یاسوج و عضو بسیج خواهران ناحیه یاسوج، پس  از پایان دوره تحصیلاتش نتوانست در خانه بیکار بنشیند و علی‌رغم مدرک تحصیلی که داشت جویای کار شد تا اینکه در  سال 98 دوره پرورش زعفران و قارچ را با موفقیت گذراند و به سراغ  کشت زعفران رفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خانم مهرابی در گفت‌وگو با فارس  گفت: پس از پایان تحصیلاتم و اخذ مدرک از دانشگاه آزاد یاسوج مصمم شدم تا کسب و کاری راه بیندازم چرا که شغل و نان در آوردن فقط به کارمند بودن و پشت میز نشستن نیست پس بنابراین  به دلیل اینکه هم زمین برای پرورش زعفران و هم ساختمان بزرگ برای پرورش قارچ از خودم داشتم  تصمیم گرفتم که یکی از این دو کار را شروع کنم و این شد که سراغ بسیج سازندگی رفتم و درخواست وام دادم وقتی دیدند که در تصمیم خود جدی هستم و دنبال کار؛ در همان بهمن ماه سال 1398 مبلغ 10 میلیون تومان  تسهیلات دادند.

پس از دریافت وام 10 میلیون تومانی زمین را در روستای برد پهن گنجگون شهرستان بویراحمد از توابع بخش تنگ سرخ که به متراژ 600 متر مربع بود آماده کردم و در شهریور سال  1399 پیازهای زعفران را کاشت کردم و بعد از دو نوبت  آبیاری در مهرماه سبز شد و گل داد.

این کارآفرین می‌گوید: پیشنهادم برای جوانان این است که به علایق و توانایی های خودشان  توجه کنند منتظر کار اداری و پشت میز نشستن نباشند با اعتماد به نفس پیگیر کارهای اشتغال زایی باشند که هم آینده اقتصادی خودشان تامین می‌شود و هم در چرخه تولید اشتغال جامعه سهیم خواهید شد. 

 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: بانوی کارآفرین اشتغال کشت زعفران بسیج سازندگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۳۲۸۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از دریافتی یک میلیونی تا مشکل اشتغالِ ملی‌پوش پارادو و میدانی خوزستانی

ایسنا/خوزستان دارنده چندین مدال طلا و نقره پرتاب نیزه پاراالمپیک، بازی های پاراآسیایی و جهانی می گوید در حالی خود را برای جهانی ژاپن و پارالمپیک پاریس آماده می‌کند که همچنان درگیر نداشتن شغل است و فعلا به صورت ثابت فقط ماهانه یک میلیون تومان حقوق از صندوق حمایت از قهرمانان دریافت می‌کند.

امان‌الله پاپی در گفت و گو با ایسنا، درباره آمادگی اش پیش از حضور در مسابقات جهانی ژاپن، اظهارکرد: اکنون در اردوی آمادگی در تهران هستیم و ۲۴ اردیبهشت ماه به ژاپن اعزام خواهیم شد. بعد از بازی های آسیایی هانگژو دچار آسیب دیدگی شدید شدم اما اکنون شرایط خوبی دارم و باید خودم را در شرایط مسابقه بسنجم. مطمئن باشید در جهانی ژاپن نیز به دنبال بهترین مدال هستم.

وی بیان کرد: سطح رقابت های جهانی پیش رو از پارالمپیک پاریس پایین تر نیست و همه رقبای من نیز آماده حاضر می شوند تا پیش از پارالمپیک خودی نشان دهند.

این ملی پوش خوزستانی در ادامه در پاسخ به این سوال که آیا مساله اشتغال شما حل شد؟ عنوان کرد: متاسفانه خیر. از سال ۲۰۱۷ که عضو تیم ملی ام و در مسابقات مختلف موفق به کسب مدال شده ام، تنها درخواست من حل مشکل اشتغالم بوده است اما هنوز مسئولان استان خوزستان نتوانسته اند شرایط اشتغال من را فراهم کنند. حتی در همین زمینه با استاندار خوزستان، مدیرکل ورزش استان و نمایندگان خوزستان صحبت و چندین بار هم به استانداری مراجعه کردم اما مشکل حل نشده است.

وی ادامه داد: واقعا خیلی پیگیر حل مشکل اشتغالم بوده‌ام و اکنون شرایط به صورتی است که حتی دیگر دوست ندارم برای پیگیری این موضوع به اداره کل ورزش خوزستان بروم و البته می‌دانم برای آن ها اهمیتی هم ندارد.

پاپی گفت: من دو رقیب ایرانی دارم که البته اکنون عضو کشورهای دیگر هستند و مطمئنا با بهترین شرایط وارد رقابت ها جهانی می شوند و این در حالی که است که پس از سه سال، من به خاطر مدال پارالمپیک ماهانه یک میلیون تومان از صندوق حمایت از قهرمانان دریافت می کنم و حقوق تیم ملی هم به صورتی است که هر زمان در اردو باشیم حقوق دریافت می‌کنیم. این در حالی است که من روزی یک میلیون تومان بابت ماساژور می‌دهم.

وی بیان کرد: من حتی امکانات خوبی برای تمرین ندارم و این در حالی است که دارنده دو مدال جهانی، دو مدال بازی های پاراآسیایی و یک مدال پارالمپیک هستم. در حال حاضر چون عاشق ورزش هستم با این انگیزه تمرین می کنم و احتمالا پس از پارالمپیک پاریس نیز خداحافظی کنم.

این ملی پوش پارا دو و میدانی با بیان این که فدراسیون از نظر تجهیزات به ما کمک می‌کند، افزود: من نمی گویم مسئولان استان خوزستان به من پول بدهند، فقط می‌خواهم شرایط اشتغال من را مهیا کنند تا حداقل بیمه داشته باشم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • محرومیت‌زدایی امیدبخش بسیج سازندگی در کردستان + فیلم
  • از دریافتی یک میلیونی تا مشکل اشتغال ملی‌پوش پارادوومیدانی خوزستانی
  • از دریافتی یک میلیونی تا مشکل اشتغالِ ملی‌پوش پارادو و میدانی خوزستانی
  • اشتغال‌زایی جوامع محلی با فرآوری محصولات بلوط
  • اولین تصویر از درب طلای حرم امام رضا (ع)
  • از درب طلای حرم امام رضا (ع) در دهه کرامت رونمایی می‌شود
  • رونمایی از درب طلای حرم امام رضا (ع) در دهه کرامت
  • رونمایی از درب طلای حرم امام رضا(ع) در دهه کرامت
  • پیش‌ بینی قیمت طلا و سکه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ / سکه امامی به کانال ۴۱ میلیونی صعود کرد
  • مینی پالایشگاه دهدشت اشتغال زایی مستقیم ۳٠٠ نفر را محقق می کند