Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان فناوری اطلاعات ایران، فرهاد سنجری مدیرکل دفتر همکاری‌های فرا سازمانی و ارتباط با صنعت و دانشگاه سازمان فناوری اطلاعات ایران از آغاز ثبت‌نام وام اشتغال‌زایی خبر داد.

وی گفت: تسهیلات مذکور از محل بند الف تبصره ۱۸ ماده واحده قانون بودجه سال ۱۴۰۰ در راستای ایجاد اشتغال و توانمند سازی نیروی انسانی در بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات اعطا می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سهم وزارت ارتباطات از محل بند الف تبصره ۱۸ به میزان ۸ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال است که از محل هدفمند سازی یارانه‌ها به حساب دستگاه به صورت ماهیانه واریز می‌شود. با توجه به تکلیف قانون‌گذار مبنی بر اهرمی سازی منابع، مقرر شده است به میزان آورده دستگاه، مؤسسات عامل نیز حداقل به همین میزان در برنامه‌های اشتغال‌زایی مشارکت کنند.

سنجری افزود: به عبارت دیگر منابع در دسترس وزارت ارتباطات در این خصوص ۱۸ هزار میلیارد ریال برای ایجاد ۱۷ هزار فرصت شغلی در نظر گرفته شده است. به این ترتیب مذاکرات با بانک عامل وزارت ارتباطات و یک صندوق کارآفرینی نهایی و مقرر شده برای مشارکت با یک یا دو بانک خصوصی نیز تعاملاتی انجام شود که به محض نهایی سازی، اطلاع رسانی صورت می‌گیرد.

وی درباره محورهای ۶ گانه وزارت ارتباطات در خصوص اجرایی سازی بند الف تبصره ۱۸ اظهار داشت: سازمان فناوری اطلاعات ایران به نمایندگی از وزارت ارتباطات برنامه‌ای در ۶ محور تهیه کرده که پس از تصویب در کارگروه تخصصی ملی وزارت امور اقتصادی و دارایی، جهت اجرا به ادارات کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان‌ها ابلاغ شده است.

این مقام مسئول در سازمان فناوری اطلاعات ایران، جزئیات محورها و اعتبار برنامه تهیه شده را شامل موارد زیر عنوان کرد:

- حمایت از اشتغال‌زایی شرکت‌های نوپا و غیر نوپا: ۴ هزار میلیارد ریال برای ایجاد ۴ هزار فرصت شغلی

- حمایت از پلتفرم‌های برتر و عرضه کنندگان روی پلتفرم: یکهزار میلیارد ریال شامل ۳۰۰ میلیارد ریال برای توسعه پلتفرم و ۷۰۰ میلیارد ریال برای عرضه کنندگان روی پلتفرم برای ایجاد ۳۰۰ فرصت شغلی در پلتفرم‌ها و یک هزار و ۴۰۰ فرصت شغلی جهت عرضه کنندگان روی پلتفرم

- حمایت از آموزش، توانمندسازی و هدایت شغلی نیروی انسانی و برگزیدگان رویدادهای نوآوری در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات: ۵ هزار میلیارد ریال برای ایجاد ۵ هزار فرصت شغلی

- حمایت از ۵۰ رویداد برگزیده در حوزه ارتباطات، حمایت از توسعه بسترهای آنلاین ارائه محصولات و خدمات در واحدهای صنفی و کسب‌وکارهای متداول و سنتی: ۵ هزار میلیارد ریال و برای ایجاد ۵ هزار فرصت شغلی

- سرمایه در گردش یک هزار میلیارد ریال برای ایجاد یکصد فرصت شغلی

حمایت از طرح‌های ملی: سه هزار میلیارد ریال.

وی گفت: برنامه‌ها در دو بخش ملی و استانی تدوین شده که در بخش استانی برش هر استان جهت سهم ریالی اشتغال مشخص شده و سرانه ایجاد هر فرصت شغلی به صورت متوسط ۱۰۰ میلیون تومان است. تسهیلات اعطایی با سود ۱۰ درصد، یکسال تنفس و دوره ساخت و ۳۶ ماه بازپرداخت و به عبارت واضح‌تر چهار ساله است.

به گفته سنجری در حال حاضر سه محور اشتغال‌زایی، سرمایه در گردش و حمایت از طرح‌های ملی آماده ثبت نام متقاضیان در سامانه توان آفرین سازمان فناوری اطلاعات است و سه محور باقی مانده از اواخر هفته آینده در دسترس متقاضیان خواهد بود.

کد خبر 5367894 معصومه بخشی پور

منبع: مهر

کلیدواژه: تسهیلات وام اشتغالزایی فناوری اطلاعات سازمان فناوری اطلاعات ایران کسب و کارهای اینترنتی حاکمیت سایبری گوگل ایرانسل نوآوری فیس بوک تحقیقات علمی هوش مصنوعی ایستگاه فضایی بین المللی ایالات متحده امریکا روسیه فناوری فضایی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شرکت اسپیس ایکس ربات هزار میلیارد ریال برای ایجاد سازمان فناوری اطلاعات ایران وزارت ارتباطات هزار فرصت شغلی اشتغال زایی ۵ هزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۴۲۵۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خلیج فارس دریایی راهبردی در دنیای ارتباطات است

به گزارش خبرنگار مهر، عیسی زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در شبکه اجتماعی ویراستی گفت: خلیج فارس، دریایی استراتژیک و راهبردی در دنیای ارتباطات و فناوری اطلاعات است.

وی افزود: سال گذشته با همت متخصصین کشور و بادانش بومی، جزایر سه‌گانه همیشه ایرانی خلیج فارس از طریق فیبر نوری به سرزمین اصلی متصل شدند تا زیرساخت لازم برای ارائه ارتباطات پایدار و پرسرعت به هموطنان عزیز ساکن جزایر فراهم شود.

کد خبر 6092369 هنگامه فروغی

دیگر خبرها

  • توسعه روابط ایران و تانزانیا در ارتباطات و فناوری‌اطلاعات
  • بررسی توسعه روابط ایران و تانزانیا در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • تعطیلی دو روزه، بهره‌وری نیروی کار را افزایش می‌دهد/ثبت ۲۸ هزار فرصت شغلی در سامانه ملی
  • بررسی توسعه روابط ایران و تانزانیا در حوزه ارتباطات و فناوری
  • تاکید پدافندغیرعامل بر ضرورت ارتقا امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • تاکید پدافند غیر عامل بر ضرورت ارتقای امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • تاکید پدافندغیرعامل بر ضرورت ارتقای امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • مینی پالایشگاه دهدشت اشتغال زایی مستقیم ۳٠٠ نفر را محقق می کند
  • خلیج فارس دریایی راهبردی در دنیای ارتباطات است
  • حمایت از طرح‌های نوآورانه و ایجاد اشتغال نخبگان در دانشگاه