Web Analytics Made Easy - Statcounter

همشهری آنلاین - رابعه تیموری: شما از شاگردی در تولیدی کفش شروع کردید و حالا مالک یک تولیدی بزرگ هستید. چگونه توانستید به این موفقیت برسید؟
من از همان نوجوانی که شاگردی می‌کردم، به طرح‌های خلاقانه علاقه داشتم و طرح‌های مختلف را روی محصولات تولیدی کارگاه امتحان می‌کردم. همین روحیه من باعث شد در کارم پیشرفت خوبی داشته باشم و دوره آموزشی چندساله را در ٦ ماه طی کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با وجود سن کم‌ ریسک‌پذیر بودم و وقتی کار را آموزش دیدم، با پول کمی که از شاگردی پس‌انداز کرده بودم، در مغازه کوچک و قدیمی پدرم، کارگاه راه انداختم. چند نفر از همسالانم را که در تولید کفش مهارت داشتند، دور خودم جمع کردم و طرح‌های ابداعی خودمان را تولید می‌کردیم. برای پیدا کردن مشتری، نمونه‌کارهایمان را به بازار می‌بردم و در میان کسبه بازار به‌دنبال مشتری می‌گشتم. بسیاری از بازاریان باور نمی‌کردند جوانانی به این سن، چنین تولیداتی داشته باشند. من به سود کم‌راضی بودم و چون تولیداتمان باکیفیت و ارزان بود، فروشمان رونق پیدا کرد. درآمد این کارگاه کوچک، سرمایه من برای توسعه کارم شد.

خواندنی‌های بیشتر را اینجا دنبال کنید.

کسانی که می‌خواهند در شرایط امروز بازار، کسب‌وکاری را شروع کنند، باید چه مراحلی را بگذرانند؟
برای رسیدن به کسب درآمد یا باید تحصیلات عالی داشته باشیم یا حرفه‌ای تولیدی را به خوبی بیاموزیم. نوع حرفه‌ای که یاد می‌گیریم، اهمیت زیادی دارد و باید با نیازهای جامعه متناسب باشد. شناخت نیاز بازار و آینده‌نگری در انتخاب نوع کسب، به موفقیت ما کمک زیادی می‌کند. صنایعی مانند صنعت تولید کفش، همیشه جزء نیازهای بازار بوده است. موفقیت در حرفه‌های تولیدی با پشتکار و سرسختی به دست می‌آید. کسانی این مسیر را با موفقیت طی می‌کنند که به‌دنبال نوآوری و طرح‌های تازه باشند.


ایجاد سرمایه از مهمترین دغدغه‌های افرادی است که با توانایی مالی محدود، به مشاغل تولیدی روی می‌آورند. بعضی از این افراد برای ایجاد سرمایه اولیه، دریافت وام‌های بانکی را انتخاب می‌کنند. شما برای تولید سرمایه چه راهی پیشنهاد می‌کنید؟
وام‌های بانکی برای راه اندازی مشاغل تولیدی کافی نیستند و معمولا شرایط دریافت دشوار و دست و پاگیری دارند. در سیستم بانکداری کشورهای پیشرفته، برای بازپرداخت وام مشاغل، مدتی را به عنوان فرصت خواب پول در نظر می‌گیرند و مرحله پرداخت اقساط با تاخیر شروع می‌شود. اما در بانکداری کشور ما، چنین امکانی پیش بینی نشده و در حالی که هنوز کار دریافت-‌کنندگان وام رونق نگرفته، باید اقساط آن را بپردازند. من کار مشارکتی را بهترین روش برای شروع کار تولیدی می‌دانم. البته افراد جویای کار باید در رشته خود به سطحی از مهارت و توانایی رسیده باشند که بتوانند از ثروت افراد صاحب سرمایه به خوبی استفاده کنند.


برای اغلب جوانان ماهر جویای کار، امکان مشارکت با صاحبان سرمایه وجود ندارد. آنها سال‌ها به عنوان شاگرد باقی می‌مانند یا از حرفه خود سرخورده می‌شوند.
در هر شرایطی راه‌های مختلفی برای موفقیت وجود دارد. من پس از آن که به عنوان کارآفرین برتر کشور انتخاب شدم و در یک مصاحبه تلویزیونی شرکت کردم، جوانان زیادی از شهرهای دور و نزدیک با من تماس گرفتند و تقاضا کردند حرفه تولید کفش را به آنها آموزش دهم. من به رایگان به آنها آموزش دادم و بعد از کسب مهارت، کفش‌هایی را که در کارگاه برش خورده بودند، در اختیار آنها گذاشتم تا تکمیل کنند و به فروش برسانند. با این کار هم به آنها یک کار تولیدی را آموزش دادم تا بتوانند روی پای خود بایستند و هم بازار جدیدی برای تولیداتمان به وجود آوردم. یکی از این جوانان از  روستاهای اطراف آمل به تهران آمده بود. او بعد از ٣ ماه آموزش رایگان، در روستا برای ١٠بانوی شالیکار که چند ماه از سال بیکار بودند، کارگاهی دایر کرد. این جوان، محصولات برش‌زده کارگاه را در آنجا تکمیل می‌کرد و به فروش می‌رساند. او درآمد خوبی دارد و توانسته برای چند نفر هم شغل ایجاد کند. اگر قناعت و پشتکار داشته باشیم، حتما مسیر موفقیت خود را پیدا می‌کنیم.


کد خبر 682397 برچسب‌ها کارگران وام کارآفرینی کودکان همشهری محله مهارت‌ها شغل صنعت منطقه ۱۷ سرمایه‌ گذاری تولید کنندگان

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: کارآفرین کارگران وام کارآفرینی کودکان همشهری محله مهارت ها شغل صنعت منطقه ۱۷ سرمایه گذاری تولید کنندگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۱۴۴۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت مالی از حضور ۱۲ واحد تولیدی استان اردبیل

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل، هاشم علایی اظهار کرد: نمایشگاه ایران اکسپو به عنوان بزرگ‌ترین و مهم‌ترین رویداد صادراتی کشور محسوب می‌شود که نمایندگان تجاری بیش از ۱۰۰ کشور دنیا برای بازدید از آن حضور دارند.
وی افزود: این نمایشگاه فرصت بسیار مناسبی است تا تولیدکنندگان ضمن معرفی ظرفیت‌ها و توانمندی‌های داخلی، نسبت به استفاده از ظرفیت بازار‌های جدید و توسعه بازار‌های صادراتی موجود اقدام کنند.
مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان اردبیل گفت: در نمایشگاه ایران اکسپو از حضور و بازدید ۱۲ واحد تولیدی استان حمایت مالی شده که با این نوع حمایت‌ها تلاش می‌کنیم ضمن کمک به ارتقای دانش و فناوری تولیدکنندگان، زمینه‌های شناسایی، توسعه بازار هدف و فروش محصولات تولیدی آنها نیز فراهم شود.
علایی اضافه کرد: در سال گذشته از حضور ۱۷۹ واحد تولیدی در نمایشگاه‌ها حمایت مالی شد که ۳۸ مورد از آن مربوط به نمایشگاه‌های خارجی بوده است.
وی، این حمایت‌ها را در قالب اجاره غرفه، بازدید از نمایشگاه‌های اختصاصی، تخصصی، توانمندی، اکسپو، نمایشگاه فروش و همچنین اعطای کمک هزینه‌های اعزام هیات‌های تجاری به خارج از کشور برشمرد و ابراز امیدواری کرد با برنامه‌های حمایتی که در قالب کمک‌های بلاعوض از واحد‌های تولیدی و سرمایه‌گذاران انجام می‌شود شاهد توسعه صنعت استان و افزایش اشتغال در سال مزین به جهش تولید با مشارکت مردم باشیم.

دیگر خبرها

  • ثبت ملی روز مریانج/ ۵ هزار نفر در بازار مبل فعالیت می‌کنند
  • کاهش مقرری بگیران بیمه بیکاری در خراسان شمالی با حمایت از واحدهای تولیدی
  • محرومیت‌زدایی امیدبخش بسیج سازندگی در کردستان + فیلم
  • مشکل کمبود شکر حل شد؛ متقاضیان ثبت نام کنند
  • حمایت مالی از حضور ۱۲ واحد تولیدی استان اردبیل
  • اشتغال‌زایی جوامع محلی با فرآوری محصولات بلوط
  • موفقیت واحدهای تولیدی در گرو کارگران ماهر و پرتلاش آن است
  • رئیسی هفته آینده به قم سفر می‌کند
  • باز شدن پای محصولات صنعتی قزوین به بازار‌های بین المللی
  • مینی پالایشگاه دهدشت اشتغال زایی مستقیم ۳٠٠ نفر را محقق می کند